Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوست محمد کلیم روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل تصاویر ماهواره پیش بینی می شود چرخند شاهین ضمن حرکت به سمت دریای عمان، در ۲۴ ساعت آینده به یک چرخند سیکلونیک شدید تبدیل شود.

وی افزود: مدل های پیش یابی نشان می دهد که تا ۴۸ ساعت آینده و در مناطق فراساحل بیشینه سرعت وزش باد ناشی از این چرخند به ۱۱۰ تا بیش از ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت می رسد و بارش های رگباری آن تا حدود ۳۰۰ میلی متر برآورد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بررسی اطلاعات سینوپتیکی ایستگاه های هواشناسی شمال غرب هند نیز نشان می دهد که پیش از تبدیل کم فشار حاره ای به چرخند حاره ای طی ۴۸ ساعت در ایستگاه های «راجکوت» ۲۹۸، « وراوال» ۲۲۵ و «باوناگار» ۱۸۷ میلی متر باران ثبت شده است.

وی افزود: هم‌اینک چرخند حاره ای «شاهین» در حوالی موقعیت ۲۳ درجه عرض شمالی و ۶۵ درجه عرض شرقی قرار دارد و با سرعت ۲۵ کیلومتر بر ساعت به سمت دریای عمان در حرکت است.

کلیم گفت: هواشناسی هند نیز که محل تولد اولیه توفان در این شبه قاره بوده است، پیش بینی کرده که چرخند حاره ای به سمت دریای عمان حرکت می کند.

وی بیان کرد: از امروز تا نیمه های هفته آینده محدودیت های شدید دریانوردی در جنوب کشور اعمال شده و فعالان دریایی از رفتن به دریا منع شده اند.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: امیدواریم با شدت گرفتن وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال استان مسیر حرکت چرخند حاره ای تغییر کند و از سواحل استان منحرف شود وگرنه شاهد بارش های شدید تا عمق زیادی از ساحل، وزش بادهای شدید، رگبار و رعدوبرق، بالاآمدن سطح آب دریا و افزایش ارتفاع موج و تلاطم دریا خواهیم بود.

وی تصریح کرد: بادهای ۱۲۰ روزه از امروز در شمال استان شدت می گیرد و فردا به اوج خود می رسد به طوریکه پیش‌بینی می شود بیشینه سرعت باد در زابل به محدوده سرعت احتمالی توفان حاره ای جنوب یعنی بیش از ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

کلیم عنوان کرد: در ۳۰ سال اخیر تنها یک چرخند حاره ای به نام «گونو» به سواحل جنوب ایران برخورد کرده است.

 وی ادامه داد:  این چرخند در سال ۲۰۰۷ در عرض ۱۵ درجه شمالی تشکیل شد و با پیشروی بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر مسیر دریایی در بالاتر از عرض ۲۵ درجه به سواحل استان هرمزگان برخورد کرد و از بین رفت.

معاون‌توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان درباره نامگذاری توفان های حاره ای شمال اقیانوس هند نیز گفت: حدود ۲ سال قبل با پیگیری جدی سازمان هواشناسی، ایران برای نخستین بار به عضویت کمیته توفان کشورهای حاشیه اقیانوس هند که وظیفه پایش، پیش بینی و نامگذاری توفان های حاره ای این منطقه را دارد، درآمد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار طوفان زاهدان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار طوفان سیستان و بلوچستان چابهار طوفان زاهدان سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان دریای عمان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۹ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از ظهر امروز تا جمعه ۲۱ اردیبهشت، دریا با وزش باد‌های شدید جنوب غربی تا شمال غربی مواج می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد افزود: بیشینه سرعت وزش باد بویژه در روز‌های پنج شنبه و جمعه به ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به ۲ متر می‌رسد که موجب اختلال در رفت و آمد‌های دریایی می‌شود.

وی توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر و اسکله‌های استان صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۸ اردیبهشت

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: آسمان استان در ساعات صبح صاف تا قسمتی ابری، هوا در طول روز همراه با غبار محلی و بعدازظهر و شب در ارتفاعات غربی، شمالی و جزایر غربی استان افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده باران، رعدوبرق و افزایش سرعت لحظه‌ای باد پیش بینی می‌شود.

حمزه نژاد توصیه کرد شهروندان از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم رودخانه‌های فصلی در این مناطق خودداری کنند.

وی افزود: روز‌های جمعه و شنبه ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت در مناطق شرقی، سواحل دریای عمان، برخی نقاط مرکزی و شرق تنگه هرمز افزایش سرعت وزش باد شمال شرقی با احتمال گردوغبار پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی امروز افزایش نسبی دمای بیشینه در بیشتر مناطق انتظار است.

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • پیش بینی هواشناسی
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۹ اردیبهشت
  • تداوم بارش‌ها در تهران و این مناطق تا جمعه
  • پیش‌بینی رگبار، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • پیش‌بینی رگبار باران، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌